™Mala Chakra Meditație

(3 recenzii de la clienți)

Prețul inițial a fost: 159,00 lei.Prețul curent este: 139,00 lei.

Livrare asteptata: 23, mai 2024

În stoc

Chakrele sunt centrele de energie ale corpului nostru, unde organismul nostru poate să preia energie universală și să o integreze în ființa noastră. În corpul nostru sunt 7 chakre principale și multe mii de chakre laterale. În general, cele 7 chakre principale merită curățate și asta radiază și către meridianele adiacente. Dacă o chakră funcționează defectuos, atunci în acel sistem poate să apară un deficit sau un exces de energie, acesta merită armonizat, echilibrat.

Materiale: Ametist, Rodocrosit, Turcoaz, Lapis, Agat, aliaj de zinc

Creație făcută manual, cu drag și atenție

La Zen Natural toate bijuteriile sunt făcute manual și sunt unice. Toate pietrele au fost alese cu grijă și oferim doar pietrele de cea mai bună calitate. Ia în considerare, că fiecare piesă este făcută individual, manual, de aceea pot fi mici diferențe.

Mai mult despre pietrele de pe ea și efectele lor, mai jos.

Chakra koroanei – valori, credință, iluminare, confuzie, inspirație și devotament.

Chakra „al treilea ochi” – inspirație, intuiție, înțelepciune, vedere, memorie, nesiguranță, bunăvoință, lipsa de claritate.

Chakra gâtului – comunicare, autoexprimare, amuzament și umor, auzul și integritatea.

Chakra inimii – dragostea și capacitatea de a iubi, speranța, empatia, acceptarea, iertarea, compătimirea și capacitatea de tristețe.

Chakra Plexului Solar – încredere, voință, bunăstare, elan, ambiție, sentimente interioare, asumarea răspunderii pentru decizii și fapte.

Chakra sacrală – flexibilitate, sex, capacitatea de a genera idei noi, hrănirea și capacitatea de hrănire.

Chakra rădăcină – siguranță, stabilitate, întemeiere, autosusținere, buna judecată, auto-evaluare, depresie, creșterea încrederii în sine, temeri și dependențe.

 

Livrare în termen de 3-5 zile. Cu privire la situația cauzată de Covid și în lipsă de stoc, livrarea se poate prelungi cu pâna la două saptamăni. Te rog să comanzi doar dacă poți aștepta 7-10 zile. Taxa livrării este 15 RON.

Peste 200 RON, livrare gratuită.

Comenzile pot fi anulate sau modificate pana la ora 8:00, dupa care vor fi trimise la curier, neputand fi modificate.

O cerere de anulare ulterioară va avea ca rezultat plata taxei de logistică pe care am plătit-o, care este de 30RON.

Plata cu card bancar.

Plată la livrare ( Taxa de gestionare ramburs la livrare (Nu există nicio taxă pentru plata cu cardul bancar).

Puterea, secretul și utilizarea coroanei de rugăciune mala sau mala mala
Mala (mala) este un port rugăciune care este prezent și în budism, dar care poate fi folosit independent și care deține mai multe secrete. Puterea și efectele sale sunt extrem de pozitive. Mărgelele de rugăciune au fost folosite din cele mai vechi timpuri, atât în Occident, cât și în Orient. Scopul lor, indiferent de religie sau tradiție, este comun: să ajute activitățile sacre spirituale. Malva are un loc special în practicile spirituale. Prima dată, mala este folosită pentru a număra repetarea mantrelor (rugăciuni, texte sacre) în timpul meditației. În al doilea rând, în timpul practicii, mintea tinde în mod natural să rătăcească. Mintea rătăcitoare este cel mai ușor de captat prin intermediul mala și de ghidat înapoi la obiectul meditației.

Mala este un instrument de numărare spirituală, la origine

Scopul inițial al mala, sau mala este de a ajuta în rugăciune sau meditație, exact câte rugăciuni, implorări, mantre au fost rostite. De obicei, acesta este format din 108 ochi, plus un ochi mai mare de închidere sau o figurină mică, numită de obicei perlă de Buddha, ochi de guru sau stupa.

De ce este mala (mala) cu 108 ochi?

Numărul 108 are o semnificație sacră spirituală. În plus, misticismul numerelor joacă un rol important, deoarece 3*36, 4*27, 9*12, 72+36, toate acestea însumând 108. În budism, 100 din cei 108 ochi reprezintă aspectul pașnic și puternic protector, alți 8 reprezintă cele opt tipuri de conștiință, iar ochiul guru reprezintă iluminarea. Poate fi folosit și ca un colier sau brățară! Aproximativ 94 cm circumferință, 108 bucăți, 8 mm grosime ochi.

Ametistul este unul dintre mineralele noastre cele mai puternice și eficiente, unul dintre cele 12 cristale maestre. Este piatra chakrei coroanei. Ametistul îmbunătățește capacitatea de concentrare a creierului, curăță sângele, echilibrează teniunea arterială, dizolvă cheagurile de sânge și are efect benefic asupra problemelor vasculare. Are efect analgezic general, de aceea este ideal în caz de migrenă și diminuează durerile psihologice. Ameliorează eficient stresul și își face purtătorul echilibrat. Îl putem utiliza în cazul umflăturilor și pentru tratatrea bolilor de piele, ameliorează simptomele eczemei și diminuează durerile cauzate de inflamarea articulațiilor. Stimulează funcționarea pancreasului și sistemul imunitar. Strămoșii noștrii, au considerat-o o piatră puternic calmantă și spirituală. Dacă așezăm un ametist pur deschis la culoare sub perină, acesta asigură somnul liniștit și adânc. Ne accelerează dezvoltarea spirituală, ajută la vederea clară a intuițiilor. Conectează corpul fizic, intelectual și sentimental cu spiritualitatea. Transformă energiile negative direcționate către noi, astfel ne curăță și ne protejează aura. Purtătorului îi oferă calm și senzație de siguranță. Este interzisă utilizarea lui, schizofrenicilor paranoici.

SKU: Chakra Mala Categorie: Etichetă:

3 recenzii pentru ™Mala Chakra Meditație

 1. ™Mala Chakra Meditație photo review
  Gianina Ara Filimon
  2023.07.19.
  F.f.frumoasa și lucrata cu mult gust!
  DANA ASTILEANU
  2023.03.23.
  Absolut superb, culorile mai frumoase ca in poze, lucrat impecabil! Felicitari!!
  ™Mala Chakra Meditație photo review
  Raluca
  2023.02.14.
  Absolut divin! Mai frumos decât în poze, iar vibe ul pe care îl emana este incredibil. Congrats! U are the best!
  Reply from onplushh:
  :+
Adaugă o recenzie
Evaluează și primește un cupon de reducere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bijuterii lucrate manual

Oferim garanție 60 de zile. Dacă produsul este defect din fabrică, îl schimbăm sau returnăm prețul produsului. În acest caz cumpărătorul va trimite înapoi produsul, transportul fiind plătit de distribuitor. Produsul va fi examinat pentru a se constata dacă este defect din fabrică. Dacă nu este defect din fabrică, ci datorită deteriorării, defectele provenite din utilizarea necorespunzătoare, nu sunt acoperite de garanție. În toate cazurile, după returnarea produsului, produsul va fi examinat pentru a depista cauza defectului și în funcție de rezultat aplicăm garanția. Taxa de retur este suportată de cumpărător. În cazul înlocuirii în garanție, vânzătorul suportă taxa de retur. În cazul defectului fără garanție, taxa livrării de la cumpărător la vânzător, este suportată de cumpărător.

Livrare în termen de 3-5 zile. Taxa livrării este 15 RON.

Peste 200 RON, livrare gratuită.

Comenzile pot fi anulate sau modificate pana la ora 8:00, dupa care vor fi trimise la curier, neputand fi modificate.

O cerere de anulare ulterioară va avea ca rezultat plata taxei de logistică pe care am plătit-o, care este de 30RON.

E-MAIL
HELLO@ZENNATURAL.RO

Serviciu clienți
Luni – Vineri 9:00–15:00

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop