™Mala Calma

(2 recenzii de la clienți)

139,00 lei

Livrare asteptata: 14, decembrie 2023

În stoc

 • Livrare gratuită peste 200 RON
 • Cumpară 3 produse și primești cadou 3 cutii de cadou
 • Livrare în termen de 3-5 zile

Materiale: Amazonit, howlite, piatra lunii, aliaj de zinc

Dimensiuni: Aproximativ 120 cm lungime cu o geamandură, 108 bucăți de boabe mixte de 8-12 mm înnodate una câte una.

Creație făcută manual, cu drag și atenție

La Zen Natural toate bijuteriile sunt făcute manual și sunt unice. Toate pietrele au fost alese cu grijă și oferim doar pietrele de cea mai bună calitate. Ia în considerare, că fiecare piesă este făcută individual, manual, de aceea pot fi mici diferențe.

Mai mult despre pietrele de pe ea și efectele lor, mai jos.

Howlite: Howlite calmează și liniștește. Ne deschide mintea, ne dezvoltă abilitățile intuitive. Acesta încurajează ambiția și urmărirea viselor. Este o piatră a răbdării și a calmului. Aduce calmul interior, alungă stresul și calmează mintea încordată. Te deschide, te susține și te încurajează în momentele de schimbare, când ai nevoie de mai multă siguranță și de o bază solidă.

Amazonitul, sub alt nume, speldfatul verde, este piatra chakrelor gâtului și inimii. Oferă putere sufletească și aduce gândire pozitivă. Ajută în doliu, ameliorează tristețea și își calmează purtătorul. Are efect pozitiv asupra sistemului nervos, gâtului, glandei tiroide, ficatului și este eficient în cazul osteoporozei. Având efect antispastic puternic, este recomandat ca în timpul nașterii să îl ținem în mână, totodată ameliorează problemele menstruale. Oferă protecție împotriva poluării electromagnetice, de aceea este recomandat să îl punem pe masă, dacă petrecem mult timp în fața calculatorului.

Piatra Lunii: piatra noilor începuturi. Piatra lunii scânteiază și strălucește în reflexie, amintindu-ne că totul face parte dintr-un ciclu.  Ai nevoie de această piatră dacă vrei să-ți trăiești și să-ți exprimi mai bine feminitatea. Piatra lunii ne echilibrează emoțiile, ne ajută să vedem clar și să devenim receptivi. Creează blândețe, sensibilitate, răbdare și toleranță. Ocazional, poate intensifica emoțiile persoanelor sensibile, mai ales în timpul lunii pline. De asemenea, piatra lunii echilibrează hormonii și ciclul menstrual și crește șansele de fertilitate. Ne ajută să recunoaștem și să înțelegem mesajele subconștientului nostru: ne amintește de visele noastre, ne dezvăluie conflictele noastre emoționale. Ajută la dezvoltarea noastră interioară și ne întărește intuiția. Ne crește sensibilitatea, ne adâncește emoțiile. Reduce stresul și tensiunea interioară. Vă ajută să sperați și vă dezvoltă abilitățile intuitive. Inspiră și este utilă pentru meditație și descoperirea de sine. Avertisment.

Livrare în termen de 3-5 zile. Cu privire la situația cauzată de Covid și în lipsă de stoc, livrarea se poate prelungi cu pâna la două saptamăni. Te rog să comanzi doar dacă poți aștepta 7-10 zile. Taxa livrării este 15 RON.

Peste 200 RON, livrare gratuită.

Comenzile pot fi anulate sau modificate pana la ora 8:00, dupa care vor fi trimise la curier, neputand fi modificate.

O cerere de anulare ulterioară va avea ca rezultat plata taxei de logistică pe care am plătit-o, care este de 30RON.

Plata cu card bancar.

Plată la livrare ( Taxa de gestionare ramburs la livrare (Nu există nicio taxă pentru plata cu cardul bancar).

SKU: Howlit bojt Mala Categorie: Etichetă:

2 recenzii pentru ™Mala Calma

 1. Luena
  2023.05.09.
  Buna! Cat de sanatos este zincul/aliajul de zinc folosit in bijuterii? Multumesc!
  Mirabela
  2023.02.08.
  Superb! Exact ce mi-am dorit!
Adaugă o recenzie
Evaluează și primește un cupon de reducere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bijuterii lucrate manual

Oferim garanție 60 de zile. Dacă produsul este defect din fabrică, îl schimbăm sau returnăm prețul produsului. În acest caz cumpărătorul va trimite înapoi produsul, transportul fiind plătit de distribuitor. Produsul va fi examinat pentru a se constata dacă este defect din fabrică. Dacă nu este defect din fabrică, ci datorită deteriorării, defectele provenite din utilizarea necorespunzătoare, nu sunt acoperite de garanție. În toate cazurile, după returnarea produsului, produsul va fi examinat pentru a depista cauza defectului și în funcție de rezultat aplicăm garanția. Taxa de retur este suportată de cumpărător. În cazul înlocuirii în garanție, vânzătorul suportă taxa de retur. În cazul defectului fără garanție, taxa livrării de la cumpărător la vânzător, este suportată de cumpărător.

Livrare în termen de 3-5 zile. Taxa livrării este 15 RON.

Peste 200 RON, livrare gratuită.

Comenzile pot fi anulate sau modificate pana la ora 8:00, dupa care vor fi trimise la curier, neputand fi modificate.

O cerere de anulare ulterioară va avea ca rezultat plata taxei de logistică pe care am plătit-o, care este de 30RON.

E-MAIL
HELLO@ZENNATURAL.RO

Serviciu clienți
Luni – Vineri 9:00–15:00