Ochi de tigru cercei

(O recenzie client)

82,00 lei

Livrare asteptata: 24, mai 2024

În stoc

 • Livrare gratuită peste 200 RON
 • Cumpară 3 produse și primești cadou 3 cutii de cadou
 • Livrare în termen de 3-5 zile

Efectele Ochiului de Tigru: cristal maestru, calmant, energie, sistemul nervos, schizofrenie, epilepsie, concentrare, curaj, încredere în sine, osteoporoză.

Brățara din Ochi de Tigru îl face pe purtător cu adevărat magic. Diminuează frica și anxietatea, ajută la armonie și echilibru. Vei fi mai capabil și te ajută să iei decizii cu bunăvoință și înțelegere. Combinate cu piatra de jad, sporește capacitatea de întemeiere, de dobândire a averilor și maturitatea în relație.

Materiale: Ochi de Tigru, aliaj de zinc

Lungime: Cam 2 – 2.5cm

Creație făcută manual, cu drag și atenție

La Zen Natural toate bijuteriile sunt făcute manual și sunt unice. Toate pietrele au fost alese cu grijă și oferim doar pietrele de cea mai bună calitate. Ia în considerare, că fiecare piesă este făcută individual, manual, de aceea pot fi mici diferențe.

Ochiul de Tigru de asemenea unul dintre cele 12 cristale maestre. Provine din ochiul de șoim, prin transformarea în natură, de aceea, efectele vindecătoare coincid parțial cu cele ale ochiului de șoim. Vindecă bolile ochiului, mai demult îl foloseau împotriva blestemelor. Are efect benefic asupra sistemului nervos, inflamațiilor nervilor, stimulează funcțiile creierului, mărește capacitatea de concentrare și ajută la luarea deciziilor grele. Este un ajutor și în cazul schizofreniei și epilepsiei. Mărește forța, curajul, își face proprietarul optimist, elimină tulburările de stimă de sine. Ameliorează anomaliile sistemului osos, analgezic eficient și încetează surmenajul suprarenalelor. Echilibrează energiile Yin și Yang, elimină simptomele depresiei.

Livrare în termen de 3-5 zile. Cu privire la situația cauzată de Covid și în lipsă de stoc, livrarea se poate prelungi cu pâna la două saptamăni. Te rog să comanzi doar dacă poți aștepta 7-10 zile. Taxa livrării este 15 RON.

Peste 200 RON, livrare gratuită.

Comenzile pot fi anulate sau modificate pana la ora 8:00, dupa care vor fi trimise la curier, neputand fi modificate.

O cerere de anulare ulterioară va avea ca rezultat plata taxei de logistică pe care am plătit-o, care este de 30RON.

Plata cu card bancar.

Plată la livrare ( Taxa de gestionare ramburs la livrare (Nu există nicio taxă pentru plata cu cardul bancar).

SKU: Tiger fv Categorie: Etichetă:

1 recenzie pentru Ochi de tigru cercei

 1. Ochi de tigru cercei photo review
  Maria Avram
  2024.03.14.
  Foarte draguti. imi plac mult!
Adaugă o recenzie
Evaluează și primește un cupon de reducere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bijuterii lucrate manual

Oferim garanție 60 de zile. Dacă produsul este defect din fabrică, îl schimbăm sau returnăm prețul produsului. În acest caz cumpărătorul va trimite înapoi produsul, transportul fiind plătit de distribuitor. Produsul va fi examinat pentru a se constata dacă este defect din fabrică. Dacă nu este defect din fabrică, ci datorită deteriorării, defectele provenite din utilizarea necorespunzătoare, nu sunt acoperite de garanție. În toate cazurile, după returnarea produsului, produsul va fi examinat pentru a depista cauza defectului și în funcție de rezultat aplicăm garanția. Taxa de retur este suportată de cumpărător. În cazul înlocuirii în garanție, vânzătorul suportă taxa de retur. În cazul defectului fără garanție, taxa livrării de la cumpărător la vânzător, este suportată de cumpărător.

Livrare în termen de 3-5 zile. Taxa livrării este 15 RON.

Peste 200 RON, livrare gratuită.

Comenzile pot fi anulate sau modificate pana la ora 8:00, dupa care vor fi trimise la curier, neputand fi modificate.

O cerere de anulare ulterioară va avea ca rezultat plata taxei de logistică pe care am plătit-o, care este de 30RON.

E-MAIL
HELLO@ZENNATURAL.RO

Serviciu clienți
Luni – Vineri 9:00–15:00

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop