Midnight Light

(2 recenzii de la clienți)

46,00 lei

Livrare asteptata: 28, iunie 2024

În stoc

 • Livrare gratuită peste 200 RON
 • Cumpară 3 produse și primești cadou 3 cutii de cadou
 • Livrare în termen de 3-5 zile

Efectele Sodalitului: cristal maestru, stima de sine, liniște sufletească, ochi, scăderea tensiunii arteriale, metabolismul grăsimilor, probleme cu gâtul, comunicare

Materiale:  Sodalit, Cristal stanca

Mărime: Cam 17-18 cm, brățară cu arc cu ochiuri de 8 mm

Creație făcută manual, cu drag și atenție

La Zen Natural toate bijuteriile sunt făcute manual și sunt unice. Toate pietrele au fost alese cu grijă și oferim doar pietrele de cea mai bună calitate. Ia în considerare, că fiecare piesă este făcută individual, manual, de aceea pot fi mici diferențe.

Adăugarea de accesorii

Pix cu pietre minerale – Cristal Stanca

33,90 lei

Cutie de cadou cu logo

7,00 lei

Sodalitul este unul dintre cele 12 cristale maestre, dar efectele sale benefice sunt cunoscute de numai 200 de ani. A fost numită piatra încrederii în sine. Ne oferă posibilitatea de a ne cunoaște pe noi înșine, ne accelerează dezvoltarea, dar mai ales ne crește stima de sine și ne încurajează să spunem întotdeauna ceea ce gândim. Elimină sentimentul de vinovăție, ne ajută să ne recunoaștem acțiunile și ne face să ne simțim mai liberi. Ne evidențiază propriile greșeli și ne ajută să vedem mai clar obiectivele pe care dorim să le atingem. Ea ne sporește simțul adevărului și ne dă puterea de a fi mereu sinceri cu noi înșine. Ne încurajează să ne rupem de regulile și legile noastre fixe și să ne trăim viața așa cum merităm să o trăim, și ne dă perseverența de a ne apăra noile noastre convingeri. De asemenea, a fost folosit în trecut pentru îmbunătățirea vederii, deoarece este benefic pentru inflamația ochilor și pentru retină. Cu toate acestea, este bun mai ales pentru gât și problemele acestuia, vindecând astfel și problemele laringelui și ale corzilor vocale. Reglează aportul de lichide din organism și reduce tensiunea arterială ridicată.

Cristal stanca este unul dintre cele mai puternice și mai importante minerale ale noastre. Unul dintre cele 12 cristale principale. În mod tradițional, se crede că protejează împotriva demonilor și a bolilor și că îi conferă energie și putere proprietarului său. Efectul cristalului de stâncă este extrem de versatil, un maestru vindecător. Îmbunătățește memoria, reduce simptomele depresiei, calmează nervii și îl face pe purtător să fie echilibrat. Acesta întărește sistemul imunitar și echilibrează organismul.

Livrare în termen de 3-5 zile. Cu privire la situația cauzată de Covid și în lipsă de stoc, livrarea se poate prelungi cu pâna la două saptamăni. Te rog să comanzi doar dacă poți aștepta 7-10 zile. Taxa livrării este 15 RON.

Peste 200 RON, livrare gratuită.

Comenzile pot fi anulate sau modificate pana la ora 8:00, dupa care vor fi trimise la curier, neputand fi modificate.

O cerere de anulare ulterioară va avea ca rezultat plata taxei de logistică pe care am plătit-o, care este de 30RON.

Plata cu card bancar.

Plată la livrare ( Taxa de gestionare ramburs la livrare (Nu există nicio taxă pentru plata cu cardul bancar).

SKU: Midnight Light kk Categorie: Etichete: ,

2 recenzii pentru Midnight Light

 1. Midnight Light photo review
  Radut Anca Roxana
  2024.01.17.
  Sunt foarte încântată de brățărica mea. Are o energie aparte. E finuță, ușoară, se așează bine pe mână, nu mă strânge, dar nici nu e largă. Aproape cMai mult
  Sunt foarte încântată de brățărica mea. Are o energie aparte. E finuță, ușoară, se așează bine pe mână, nu mă strânge, dar nici nu e largă. Aproape că nu-mi mai vine să o dau jos. 🙂
  Midnight Light photo review
  Mariana
  2023.09.25.
  Bratara e foarte frumoasa. Culorile sunt ca in prezentare.
Adaugă o recenzie
Evaluează și primește un cupon de reducere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bijuterii lucrate manual

Oferim garanție 60 de zile. Dacă produsul este defect din fabrică, îl schimbăm sau returnăm prețul produsului. În acest caz cumpărătorul va trimite înapoi produsul, transportul fiind plătit de distribuitor. Produsul va fi examinat pentru a se constata dacă este defect din fabrică. Dacă nu este defect din fabrică, ci datorită deteriorării, defectele provenite din utilizarea necorespunzătoare, nu sunt acoperite de garanție. În toate cazurile, după returnarea produsului, produsul va fi examinat pentru a depista cauza defectului și în funcție de rezultat aplicăm garanția. Taxa de retur este suportată de cumpărător. În cazul înlocuirii în garanție, vânzătorul suportă taxa de retur. În cazul defectului fără garanție, taxa livrării de la cumpărător la vânzător, este suportată de cumpărător.

Livrare în termen de 3-5 zile. Taxa livrării este 15 RON.

Peste 200 RON, livrare gratuită.

Comenzile pot fi anulate sau modificate pana la ora 8:00, dupa care vor fi trimise la curier, neputand fi modificate.

O cerere de anulare ulterioară va avea ca rezultat plata taxei de logistică pe care am plătit-o, care este de 30RON.

E-MAIL
HELLO@ZENNATURAL.RO

Serviciu clienți
Luni – Vineri 9:00–15:00

APLICAȚI PENTRU A DEVENI UN DISTRIBUITOR

Dacă doriți să vă extindeți gama sau să începeți, sau chiar să deveniți un punct de colectare, faceți clic AICI!

Deveniți un creator natural Zen

Click AICI pentru a aplica!

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop