™Mala Picasso

(O recenzie client)

129,00 lei

Livrare asteptata: 28, iunie 2024

În stoc

Numit după un pictor celebru, apare în multe nuanțe, adesea intercalate cu modele abstracte. Jaspurile absorb energiile negative, armonizează chakrele, ameliorează stresul și dau răbdare

Materiale: Jasp Picasso, aliaj de zinc

Mărime: Poate fi folosit si ca colier si bratara! Are o circumferință de aproximativ 94 cm și este format din 108 ochiuri de 8 mm, înșirate pe un șnur flexibil. Aliaj cu separatoare între ochi. Aliaj metalic cu decor flori de inimă.

Creație făcută manual, cu drag și atenție

La Zen Natural toate bijuteriile sunt făcute manual și sunt unice. Toate pietrele au fost alese cu grijă și oferim doar pietrele de cea mai bună calitate. Ia în considerare, că fiecare piesă este făcută individual, manual, de aceea pot fi mici diferențe.

Adăugarea de accesorii

Pix cu pietre minerale – Cristal Stanca

33,90 lei

Cutie de cadou cu logo

7,00 lei

Piatra de Jasp o știm de milenii. Mai demult, au inculs boabe de Jasp în mânerele războinicilor, ca să îi apere de rănire. Îi cunoaștem multe feluri și pe lângă efectele generale, câte o piatră Jasp are efecte benefice separat. Stimulează organele genitale și funcționarea sistemului digestiv. De bază, Jaspul curăță și transformă corpul fizic și oferă protecție purtătorului. Ne educă la altruism și modestie. Revigorează circulația sângelui, întărește instinctul de viață și oferă răbdare proprietarului ei. Ne îmbunătățește capacitatea de rezolvare a problemelor și are efect antistres. Absoarbe energiile negative, purifică aura.

Livrare în termen de 3-5 zile. Cu privire la situația cauzată de Covid și în lipsă de stoc, livrarea se poate prelungi cu pâna la două saptamăni. Te rog să comanzi doar dacă poți aștepta 7-10 zile. Taxa livrării este 15 RON.

Peste 200 RON, livrare gratuită.

Comenzile pot fi anulate sau modificate pana la ora 8:00, dupa care vor fi trimise la curier, neputand fi modificate.

O cerere de anulare ulterioară va avea ca rezultat plata taxei de logistică pe care am plătit-o, care este de 30RON.

Plata cu card bancar.

Plată la livrare ( Taxa de gestionare ramburs la livrare (Nu există nicio taxă pentru plata cu cardul bancar).

Puterea, secretul și utilizarea coroanei de rugăciune mala sau mala mala
Mala (mala) este un port rugăciune care este prezent și în budism, dar care poate fi folosit independent și care deține mai multe secrete. Puterea și efectele sale sunt extrem de pozitive. Mărgelele de rugăciune au fost folosite din cele mai vechi timpuri, atât în Occident, cât și în Orient. Scopul lor, indiferent de religie sau tradiție, este comun: să ajute activitățile sacre spirituale. Malva are un loc special în practicile spirituale. Prima dată, mala este folosită pentru a număra repetarea mantrelor (rugăciuni, texte sacre) în timpul meditației. În al doilea rând, în timpul practicii, mintea tinde în mod natural să rătăcească. Mintea rătăcitoare este cel mai ușor de captat prin intermediul mala și de ghidat înapoi la obiectul meditației.

Mala este un instrument de numărare spirituală, la origine

Scopul inițial al mala, sau mala este de a ajuta în rugăciune sau meditație, exact câte rugăciuni, implorări, mantre au fost rostite. De obicei, acesta este format din 108 ochi, plus un ochi mai mare de închidere sau o figurină mică, numită de obicei perlă de Buddha, ochi de guru sau stupa.

De ce este mala (mala) cu 108 ochi?

Numărul 108 are o semnificație sacră spirituală. În plus, misticismul numerelor joacă un rol important, deoarece 3*36, 4*27, 9*12, 72+36, toate acestea însumând 108. În budism, 100 din cei 108 ochi reprezintă aspectul pașnic și puternic protector, alți 8 reprezintă cele opt tipuri de conștiință, iar ochiul guru reprezintă iluminarea. Poate fi folosit și ca un colier sau brățară! Aproximativ 94 cm circumferință, 108 bucăți, 8 mm grosime ochi.

Ametistul este unul dintre mineralele noastre cele mai puternice și eficiente, unul dintre cele 12 cristale maestre. Este piatra chakrei coroanei. Ametistul îmbunătățește capacitatea de concentrare a creierului, curăță sângele, echilibrează teniunea arterială, dizolvă cheagurile de sânge și are efect benefic asupra problemelor vasculare. Are efect analgezic general, de aceea este ideal în caz de migrenă și diminuează durerile psihologice. Ameliorează eficient stresul și își face purtătorul echilibrat. Îl putem utiliza în cazul umflăturilor și pentru tratatrea bolilor de piele, ameliorează simptomele eczemei și diminuează durerile cauzate de inflamarea articulațiilor. Stimulează funcționarea pancreasului și sistemul imunitar. Strămoșii noștrii, au considerat-o o piatră puternic calmantă și spirituală. Dacă așezăm un ametist pur deschis la culoare sub perină, acesta asigură somnul liniștit și adânc. Ne accelerează dezvoltarea spirituală, ajută la vederea clară a intuițiilor. Conectează corpul fizic, intelectual și sentimental cu spiritualitatea. Transformă energiile negative direcționate către noi, astfel ne curăță și ne protejează aura. Purtătorului îi oferă calm și senzație de siguranță. Este interzisă utilizarea lui, schizofrenicilor paranoici.

SKU: Picasso Mala Categorie: Etichetă:

1 recenzie pentru ™Mala Picasso

 1. Luminița
  2024.05.30.
  super fain
Adaugă o recenzie
Evaluează și primește un cupon de reducere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bijuterii lucrate manual

Oferim garanție 60 de zile. Dacă produsul este defect din fabrică, îl schimbăm sau returnăm prețul produsului. În acest caz cumpărătorul va trimite înapoi produsul, transportul fiind plătit de distribuitor. Produsul va fi examinat pentru a se constata dacă este defect din fabrică. Dacă nu este defect din fabrică, ci datorită deteriorării, defectele provenite din utilizarea necorespunzătoare, nu sunt acoperite de garanție. În toate cazurile, după returnarea produsului, produsul va fi examinat pentru a depista cauza defectului și în funcție de rezultat aplicăm garanția. Taxa de retur este suportată de cumpărător. În cazul înlocuirii în garanție, vânzătorul suportă taxa de retur. În cazul defectului fără garanție, taxa livrării de la cumpărător la vânzător, este suportată de cumpărător.

Livrare în termen de 3-5 zile. Taxa livrării este 15 RON.

Peste 200 RON, livrare gratuită.

Comenzile pot fi anulate sau modificate pana la ora 8:00, dupa care vor fi trimise la curier, neputand fi modificate.

O cerere de anulare ulterioară va avea ca rezultat plata taxei de logistică pe care am plătit-o, care este de 30RON.

E-MAIL
HELLO@ZENNATURAL.RO

Serviciu clienți
Luni – Vineri 9:00–15:00

APLICAȚI PENTRU A DEVENI UN DISTRIBUITOR

Dacă doriți să vă extindeți gama sau să începeți, sau chiar să deveniți un punct de colectare, faceți clic AICI!

Deveniți un creator natural Zen

Click AICI pentru a aplica!

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop