Black Force

46,00 lei

Livrare asteptata: 24, mai 2024

În stoc

  • Livrare gratuită peste 200 RON
  • Cumpară 3 produse și primești cadou 3 cutii de cadou
  • Livrare în termen de 3-5 zile

Efec de Obsidian: De protecție, împământare, probleme mentale, detoxifiere, probleme articulare, circulație sanguină, arterioscleroză, prostată, energie

Materiale:  Obsidian. Ametist

Mărime: Cam 17-18 cm, brățară cu arc cu ochiuri de 8 mm

Creație făcută manual, cu drag și atenție

La Zen Natural toate bijuteriile sunt făcute manual și sunt unice. Toate pietrele au fost alese cu grijă și oferim doar pietrele de cea mai bună calitate. Ia în considerare, că fiecare piesă este făcută individual, manual, de aceea pot fi mici diferențe.

Obsidianul este unul dintre cele mai vechi minerale cunoscute. A fost folosit în epoca de piatră pentru a confecționa primele lame și era îngropat lângă cel care îl mânuia pentru a-l proteja în viața de apoi. În antichitate, se credea că îndepărtează demonii și protejează purtătorul. În Evul Mediu, a fost folosit pentru ameliorarea durerii și vindecare, iar preoții azteci pentru a profeți din oglinzile de obsidian. Obsidianul este de fapt lavă topită care s-a răcit foarte repede, astfel încât nu s-a putut cristaliza. Este o piatră puternică și protectoare, aproape un scut împotriva influențelor negative. Este un mineral de împământare, foarte eficient în absorbția energiilor negative din mediul nostru. Obsidianul dezvăluie cauza tulburărilor, provoacă eliberarea emoțională și vă permite să treceți peste răni din trecut. În astfel de cazuri, problemele trebuie confruntate imediat, deoarece calmul revine abia după aceea. În cazul în care este utilizat pentru o astfel de sarcină, acesta trebuie curățat sub jet de apă. Obsidianul, atunci când este confruntat și depășit cu succes, oferă claritate minții, eliberând-o de tulburări. Aceasta detoxifică întregul corp, eliminând blocajele din fluxul energetic. Calmează durerea de artrită, stimulează circulația sângelui. De asemenea, are un efect benefic asupra vaselor de sânge calcificate, încălzind membrele reci. De asemenea, poate fi utilizat pentru a trata prostata mărită. Cu toate acestea, ar trebui să aveți grijă cu obsidianul negru simplu, deoarece are un efect foarte puternic și poate dezvălui probleme și adevăruri neplăcute.

Ametistul este unul dintre mineralele noastre cele mai puternice și eficiente, unul dintre cele 12 cristale maestre. Este piatra chakrei coroanei. Ametistul îmbunătățește capacitatea de concentrare a creierului, curăță sângele, echilibrează teniunea arterială, dizolvă cheagurile de sânge și are efect benefic asupra problemelor vasculare. Are efect analgezic general, de aceea este ideal în caz de migrenă și diminuează durerile psihologice. Ameliorează eficient stresul și își face purtătorul echilibrat. Îl putem utiliza în cazul umflăturilor și pentru tratatrea bolilor de piele, ameliorează simptomele eczemei și diminuează durerile cauzate de inflamarea articulațiilor. Stimulează funcționarea pancreasului și sistemul imunitar. Strămoșii noștrii, au considerat-o o piatră puternic calmantă și spirituală. Dacă așezăm un ametist pur deschis la culoare sub perină, acesta asigură somnul liniștit și adânc. Ne accelerează dezvoltarea spirituală, ajută la vederea clară a intuițiilor. Conectează corpul fizic, intelectual și sentimental cu spiritualitatea. Transformă energiile negative direcționate către noi, astfel ne curăță și ne protejează aura. Purtătorului îi oferă calm și senzație de siguranță. Este interzisă utilizarea lui, schizofrenicilor paranoici.

Livrare în termen de 3-5 zile. Cu privire la situația cauzată de Covid și în lipsă de stoc, livrarea se poate prelungi cu pâna la două saptamăni. Te rog să comanzi doar dacă poți aștepta 7-10 zile. Taxa livrării este 15 RON.

Peste 200 RON, livrare gratuită.

Comenzile pot fi anulate sau modificate pana la ora 8:00, dupa care vor fi trimise la curier, neputand fi modificate.

O cerere de anulare ulterioară va avea ca rezultat plata taxei de logistică pe care am plătit-o, care este de 30RON.

Plata cu card bancar.

Plată la livrare ( Taxa de gestionare ramburs la livrare (Nu există nicio taxă pentru plata cu cardul bancar).

SKU: Black Force kk Categorie: Etichete: ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Black Force”
Evaluează și primește un cupon de reducere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bijuterii lucrate manual

Oferim garanție 60 de zile. Dacă produsul este defect din fabrică, îl schimbăm sau returnăm prețul produsului. În acest caz cumpărătorul va trimite înapoi produsul, transportul fiind plătit de distribuitor. Produsul va fi examinat pentru a se constata dacă este defect din fabrică. Dacă nu este defect din fabrică, ci datorită deteriorării, defectele provenite din utilizarea necorespunzătoare, nu sunt acoperite de garanție. În toate cazurile, după returnarea produsului, produsul va fi examinat pentru a depista cauza defectului și în funcție de rezultat aplicăm garanția. Taxa de retur este suportată de cumpărător. În cazul înlocuirii în garanție, vânzătorul suportă taxa de retur. În cazul defectului fără garanție, taxa livrării de la cumpărător la vânzător, este suportată de cumpărător.

Livrare în termen de 3-5 zile. Taxa livrării este 15 RON.

Peste 200 RON, livrare gratuită.

Comenzile pot fi anulate sau modificate pana la ora 8:00, dupa care vor fi trimise la curier, neputand fi modificate.

O cerere de anulare ulterioară va avea ca rezultat plata taxei de logistică pe care am plătit-o, care este de 30RON.

E-MAIL
HELLO@ZENNATURAL.RO

Serviciu clienți
Luni – Vineri 9:00–15:00

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop